Versterkt vrouwen op de werkvloer

Versterkt vrouwen op de werkvloer,

  • Waar die werkvloer ook is of je hem wilt hebben :)
  • Heb je inmiddels teveel ballen in de lucht?
  • Sta je niet stevig genoeg?
  • Haal je er niet uit wat erin zit?
  • Uit je huidige functie gegroeid?
  • In conflict geraakt met of op je werk,  met jezelf?

Dat kan anders en ik kan je verder helpen.

Ik coach vrouwen die steviger willen staan op hun plek en/of hun ambitie willen waarmaken.
Die zich los willen maken van conflict situaties op het werk.
Zij zetten een proces van verandering in gang en komen tot verwondering van wat er mogelijk is.

Mijn missie is dat jij groeit en bloeit in je werk en daar buiten.

Eigen-wijs: Het doen op jouw manier. Vanuit je eigen visie. Met je persoonlijke kwaliteiten. Op de plek die jij ambieert.
Ontspannen: Geen belemmerende overtuigingen en patronen, schuldgevoel, perfectionisme en overbelasting.

Voor vrouwen in dienst van een bedrijf of met een eigen onderneming.

Wil je direct aan de slag?
Bel me voor een gratis strategie gesprek.

Wil je eerst meer oriënteren?
Lees de blogs, de Reviews,  of begin met de 7 Tips en ontvang de nieuwsbrief.
Er is verschillend aanbod  voor persoonlijke versterking.

Uit je drama en in je eigen-wijsheid!

Download gratis De 7 Tips om stevig te staan op de werkvloer

Je krijgt dan ook regelmatig de nieuwsbrief met nog meer tips en interessante informatie!

Nieuwe Blog Post

Echt AndersWat wil jij

Geweldig verhaal van Frieda die na haar traject bij ABC er alles uithaalt en dat blijft doen. Verandering in je kern maakt dat je leert aan jezelf trouw te blijven en je leven gaat inrichten zoals jij dat wilt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Artikel lezen »

Taart eten en andere verslavingen

cupcakes 1050888 1280

Ja,  ik eet best  veel taart maar ben er toch niet echt dol op. Ook het koekje bij de koffie eet ik altijd op, ook die me niet smaken.

Artikel lezen »

Fabiola Koopmans

FK 42Ik ben Fabiola Koopmans en de oprichter van een Ander Buro voor Coaching.
Met veel ervaring en passie coach ik vrouwen in een situatie die niet meer, of onvoldoende werkt voor hen naar een nieuw verhaal.  Daarin zijn ze effectiever, succesvoller, blijer en gezonder.

Ik ondersteun vrouwen op de werkvloer. Ik zorg ervoor dat ze ontspannen en op eigen wijze kunnen werken en leven. Om voluit te kunnen functioneren op de plek die past. 

Ik werk graag flexibel in de coaching. Niet alleen op afspraak. Zodat het patroon waarin iemand functioneert snel duidelijk wordt. Ook een effectieve manier om zaken gelijk anders aan te pakken. Niet eindeloos evalueren hoe het is gelopen. Direct wijzigen van strategie! Groeien, ontdekken en doorpakken.

"Het feit dat ze altijd bereikbaar was via verschillende kanalen (mail, skype, whats-app en face to face op afspraak), gaf mij het gevoel dat er een anker was op de momenten dat ik uit balans raakte. Zodra ik de balans kwijt was kon ik contact zoeken en kreeg ik altijd snel een reactie waardoor ik me vaak alweer een stuk beter voelde. Fabiola’s reacties zijn altijd respectvol en begripvol, maar ook wel eens kritisch als dat nodig is. Hiermee gaf Fabiola mij voldoende vertrouwen om verschillende dingen eens anders te gaan doen dan voorheen. Voor mij doodeng, maar met Fabiola als anker op de achtergrond, durfde ik deze stappen te nemen. Keer op keer is bij mij gebleken dat het overwinnen van de angst die ik had om deze stappen te nemen, leidde tot positieve resultaten. Op deze manier kreeg ik steeds meer zelfvertrouwen". 

"Ik heb al een aantal coaches gehad maar ik vind jou echt een sterke coach! Ik vind dat je heel goed kunt analyseren en op een goede manier zaken weet te relativeren."  

" Als je op een bepaald moment een coach nodig hebt, is het heerlijk om meteen een hele goede te  vinden. Fabiola ziet je echt, proeft je als het ware. En dan, met verbluffende eenvoud weet ze je de juiste inzichten te geven en je op het goede spoor te zetten".

"Je pakte me steeds weer bij mijn ballen, niet leuk maar zo nodig!"

 

Programma's

De programma's zijn gericht op persoonlijke groei en het nemen van verantwoording voor je eigen leiding. Het maakt je tot een manager, professional, ondernemer, die zich durft te laten zien en inzet wat ze in huis heeft.

Ik richt me op vrouwen die steviger willen staan in hun (management)positie. De vrouwen die willen excelleren en steun zoekenfoto resultaat bij die uitdaging. Ook als je met of in conflict bent gekomen op je werk.

Je hebt voldoende in huis om het te doen. Je bent je daar misschien nog niet altijd van bewust. Je ziet misschien te veel op je af komen.
Ik help je jouw volledige potentieel te gaan benutten om succesvol en met plezier te gaan werken. Stappen te gaan zetten in de gewenste richting.

Je kunt daarvoor kiezen uit een aantal programma's variërend van 1 dag tot 7 maanden. Wil je weten welk programma het best past in jouw situatie? Neem dan contact op voor een gesprek om daar meer duidelijkheid over te krijgen. Dat is altijd vrijblijvend.

Er zijn ook regelmatig inspiratie en thema dagen. Als je daarover geïnformeerd wilt worden, registreer je dan voor de nieuwsbrief.

1

Gratis Strategie gesprek

Van beperkingen naar mogelijkheden!
Open up!

Meer weten »
2

jouw sterke(re) verhaal

Voor vrouwen die het anders willen gaan aanpakken

Meer weten »
3

V.I.P dag

Wil je direct aan de slag? Exclusief 1 op 1 werken met je coach?
Kies dan voor een V.I.P. dag.
In 1 dag uit je worsteling!

Meer weten »
4

V.I.P 3 maanden

Intensief individueel maatwerk programma
Stevig in je pumps of je sneakers op de werkvloer

Meer weten »
5

7 maanden programma

Met 7 mijllaarzen.
Voor de vrouwelijke managers en professionals die loopbaan stappen willen onderzoeken, plannen en zetten

Meer weten »

Anne- Marie:

Mijn werkgever nam het initiatief voor de coaching bij Een Ander Buro voor Coaching. Hij had hier goede ervaring mee. Ik wist wel dat ik iets nodig had maar was er zelf nooit opgekomen. Ik vond het normaal dat ik doorging met het water aan de lippen. Ik zag er ook wel tegenop en snapte ook niet hoe dit zou helpen. Al direct bij het eerste gesprek wist ik het wel. Ik maakte het heel moeilijk voor mezelf en al een lange periode. Het werd me duidelijk dat ik aan mezelf kon werken en ook wat het me op zou leveren. Ik ben eenmaal depressief geweest en merkte dat ik die kant weer opging. Pure onmacht. Nu zag ik dat ik niet gewend was aan mezelf te werken. Hoe snel dat resultaat heeft! Makkelijk was het niet altijd. Ik zie vrouwen om me heen worstelen met vergelijkbare thema's en weet nu dat het niet nodig is. Ik ben inmiddels weer aan de slag met realistische verwachtingen en een goede dosis zelfbewustzijn. Veel onbewuste patronen heb ik losgelaten en zorg op het werk en daarnaast goed voor mezelf. De bijzaken op het werk hebben niet zoveel vat meer op me. Ik ben selectief waar ik mijn aandacht aan besteed en haal daar energie uit. Zaken die energie kosten pak ik aan of geef ik geen extra aandacht. Wat een verschil!

Simone:

Ik heb Fabiola vooral als hele toegankelijke en bereikbare coach ervaren. Het feit dat ze altijd bereikbaar was via verschillende kanalen (mail, skype, whats-app en face to face op afspraak), gaf mij het gevoel dat er een anker was op de momenten dat ik uit balans raakte. Zodra ik de balans kwijt was kon ik contact zoeken en kreeg ik altijd snel een reactie waardoor ik me vaak alweer een stuk beter voelde. Fabiola’s reacties zijn altijd respectvol en begripvol, maar ook wel eens kritisch als dat nodig is. Hiermee gaf Fabiola mij voldoende vertrouwen om verschillende dingen eens anders te gaan doen dan voorheen. Voor mij doodeng, maar met Fabiola als anker op de achtergrond, durfde ik deze stappen te nemen. Keer op keer is bij mij gebleken dat het overwinnen van de angst die ik had om deze stappen te nemen, leidde tot positieve resultaten. Op deze manier kreeg ik steeds meer zelfvertrouwen.

Toen mijn coachingstraject bij Fabiola startte was ik moe. Ik had erg weinig energie en een enorm hoog frustratieniveau. Ik vroeg Fabiola mij te leren loslaten en minder betrokken te voelen. Als ik klaar ben met werken, wil ik de deur dichtdoen en er geen energie of gedachten meer aan besteden was mijn doelstelling. Gaandeweg ben ik er achtergekomen dat dit helemaal niet is wat ik wil. Ik ben juist een enorm betrokken persoon en de beste ideeën ontstaan juist onder de douche thuis. Echter is het van belang dat je werk je energie geeft, als je er dan thuis nog mee bezig bent (daadwerkelijk of slechts in gedachten) is dat helemaal niet erg. Kortom ik kwam erachter dat mijn werk mij niet meer voldoende energie gaf. Na lang wikken en wegen heb ik dan ook afscheid genomen van mijn baan en ga ik de komende periode aan de slag als freelancer. Opnieuw een stap die ik doodeng vind, maar zodra ik bezig ben met mijn eigen onderneming krijg ik ongekend veel energie. Ik ga er dus vanuit dat ook bij deze stap het overwinnen van mijn angst zal leiden tot succes.

Hetty:

Jeetje, wat kan Fabiola snel schakelen als ze met je in gesprek is. Al tijdens ons eerste gesprek werd mij veel duidelijk. Ook waar ik aan kan werken. Er was op dat moment veel mis in mijn werk en leven. Toch was ik na het gesprek heel positief! Alsof er een zware last van mij afviel. Ze benadert niets negatief. Ik voelde me gecomplimenteerd. Ik had ook heel veel goed gedaan. Het hele idee dat ik of anderen schuldig was aan de situatie ging op de schop. Dat gaf zoveel ruimte om echt met de inhoud bezig te zijn. Jouw tips en invalshoeken heb ik allemaal kunnen benutten.

Mirjam:

Een bijzondere dag. Heel intensief, vol verrassingen en confrontaties. Grootste winst voor mij was dat ik me na deze dag opgelucht voelde. Uit het gevoel dat er veel mis is. Er bleven een paar heldere thema's over waar ik aan kan werken. Uit mijn oude valkuilen blijven. Ik heb meer energie en zelfvertrouwen. Ik beslis makkelijker echt vanuit mezelf zonder bevestiging van mijn omgeving. Ik vind het nu leuk om vooruit te kijken en plannen te maken voor mijn carrière. Wat een verschil!

 

Monic:

Laagdrempelig ,toewijding, meedenkend, inlevingsvermogen, realistisch, confronterend,  oordeel loos, dat zijn wat woorden die in mij opkomen als ik aan ABC denk. Wat ik  zo bijzonder vind aan Fabiola is dat ze mijn zelf oplossend vermogen heeft aangemoedigd, en mij de kracht in mijzelf weer heeft laten (her)vinden. Wat wil ik nou daadwerkelijk echt, waar ligt mijn passie, hoe kom ik daar. Fabiola en haar bijzondere manier van coachen heeft mij daadwerkelijk bij mijn passie gebracht, en ik ben nu een eigen bedrijf gestart. Daar waar mijn hart ligt. Dank je wel Fabiola.

José:

“ Veel situaties frustreerden mij. Ik heb Fabiola van Ander Buro voor Coaching gevonden als coach. Zij heeft mij laten zien dat de losse situaties onderdeel zijn van een verhaal, mijn verhaal wat ik iedere dag weer afdraai. Vaak met dezelfde uitkomst. Ik heb geleerd het verhaal aan te passen. Ook hoe hardnekkig het was! Fabiola was inlevend maar ook confronterend. Dank voor je vasthoudendheid. Ik durf mezelf nu als leider te zien. Mijn werk en leven zijn veel positiever!”

José

Deze website gebruikt cookies...

Meer lezen

Wij gebruiken alleen cookies die nodig zijn voor het functioneren van de site en waarmee we de inhoud zo goed mogelijk op onze klanten kunnen afstemmen. Meer gegevens vind je in ons privacybeleid.