coaching

shoes 58963 1920Voor mensen die vanuit vrijheid en plezier willen werken en groeien in bewustzijn. 
Je wilt sterker in je schoenen staan op de werkvloer, beter weten wat je wilt, meer grip op jezelf en je werkomgeving. Het mentale rondjes draaien ben je zat.

In dit intensieve, geheel op jou gerichte traject van 3 of 6 maanden ga je de confrontatie aan met jezelf, werk en alles wat daar speelt.

In deze maanden werk je aan een meer bewustzijn van wie jij bent en wat je nodig hebt om te bloeien in werk. 

Dit intensieve coaching traject staat in het teken van jou en werk. Het start met een een gesprek. Na dit gesprek heb je een routekaart, je weet waar je aan moet werken.

Er is in de komende maanden 2 wekelijks voortgang in de vorm van een gesprek. Dat kan per skype of telefoon dus je hoeft niet steeds te reizen. Je blijft niet hangen in goede voornemens want iedere keer brengt de coach je weer in actie en geeft je nieuwe inzichten en oefeningen om in de opwaartse spiraal te komen. Ook de lastige confrontaties aan te gaan. Dat is makkelijker als er begeleiding is. De coach kan het hanteerbaar maken voor je . Zodat je niet ontwijkt.

Passende oefeningen worden online voor je klaargezet en geëvalueerd in de wekelijkse gesprekken. Je hebt de mogelijkheid om emergency calls te maken met je coach. Dat verhoogt de effectiviteit omdat je op het moment dat problemen toeslaan niet in oude valkuilen terecht komt. Direct nieuw pro actief gedrag kan inzetten.

Het hele traject is maatwerk. Op zeer transparante wijze wordt er met je gewerkt. Een Ander Buro voor Coaching vindt het belangrijk dat je elke interventie duidelijk hebt zodat jij maximaal betrokken bent. Uit onze ervaring is gebleken dat de omslag die je wilt maken dan ook bestendigt en mooie resultaten op gaat leveren.

Neem voor vragen over kosten en andere informatie even contact met me op. Telefonisch via nummer 06 22266757 of vul onderstaand formulier in en ik bel je terug!

Maartje

Als je op een bepaald moment een coach nodig hebt en je vaak niet veel energie 'over' hebt, is het heerlijk om meteen een hele goede te vinden. Fabiola ziet je ècht, proeft je als het ware, en dan, met naar het lijkt verbluffende eenvoud, weet ze je de juiste inzichten te geven en je op het goede spoor te zetten. Ik heb weer energie, de dingen gaan weer vanzelf en ik heb mijn passie hervonden. In mijn geval heb ik daar veel voor moeten ont-moeten, om ruimte te maken voor dat wat nodig was. Ik denk dat haar werkwijze heel holistisch (maar down-to-earth) is. Ze treedt in ieder geval buiten de kaders en potjes, waar de meeste hulpverleners in verstrikt geraakt lijken te zijn. Fabiola bedankt, ik zal je niet vergeten!

Monic

Laagdrempelig ,toewijding, meedenkend, inlevingsvermogen, realistisch, confronterend,  oordeel loos, dat zijn wat woorden die in mij opkomen als ik aan ABC denk. Wat ik  zo bijzonder vind aan Fabiola is dat ze mijn zelf oplossend vermogen heeft aangemoedigd, en mij de kracht in mijzelf weer heeft laten (her)vinden. Wat wil ik nou daadwerkelijk echt, waar ligt mijn passie, hoe kom ik daar. Fabiola en haar bijzondere manier van coachen heeft mij daadwerkelijk bij mijn passie gebracht, en ik ben nu een eigen bedrijf gestart. Daar waar mijn hart ligt. Dank je wel Fabiola.

Monique (30)

"Ongeveer anderhalf jaar geleden liep ik met de vraag rond: wat wil ik met mijn carrière, welke kant wil ik op, wil ik niet wat anders gaan doen? Ik ben op zoek gegaan naar een loopbaancoach en kwam bij Fabiola terecht. Na een aantal gesprekken werd snel duidelijk dat ik mijn carrière inderdaad een andere wending wilde geven.

Fabiola gebruikte hiervoor verschillende oefeningen en stelde de juiste vragen waardoor je inzicht wordt vergroot en je uiteindelijk zelf antwoord kunt geven op de vragen waar je mee rondloopt. Soms leidt dit tot nieuwe inzichten en soms tot bevestiging van je eigen (onderbewuste) ideeën. Fabiola luistert naar je verhaal zonder te oordelen, weet de juiste vragen te stellen en denkt met je mee. Kortom: een prettige vrouw die de zaken weer in perspectief brengt."

Gerard

Ik heb de gesprekken met Fabiola als zeer leerzaam ervaren. De sessies verliepen gestructureerd. Fabiola luistert goed en scherp en door het stellen van gerichte vragen werd de probleemstelling voor zowel voor haar als voor mij snel duidelijk. Door (steeds) nieuwe gezichtspunten naar voren te brengen, werd ik steeds aan het denken gezet.
Het heeft mij in ieder geval opgeleverd dat ik ruimer ben gaan denken en vertrouwen heb dat alles goed gaat komen; vastgeroeste denkpatronen, voornamelijk in het werk, ben ik los gaan laten. Ik heb het besef gekregen dat het tijd wordt voor iets anders. Nu het
juiste moment afwachten om de volgende stap te zetten (van mijn hobby fotografie mijn werk maken).

Anne- Marie

Mijn werkgever nam het initiatief voor de coaching bij Een Ander Buro voor Coaching. Hij had hier goede ervaring mee. Ik wist wel dat ik iets nodig had maar was er zelf nooit opgekomen. Ik vond het normaal dat ik doorging met het water aan de lippen. Ik zag er ook wel tegenop en snapte ook niet hoe dit zou helpen. Al direct bij het eerste gesprek wist ik het wel. Ik maakte het heel moeilijk voor mezelf en al een lange periode. Het werd me duidelijk dat ik aan mezelf kon werken en ook wat het me op zou leveren. Ik ben eenmaal depressief geweest en merkte dat ik die kant weer opging. Pure onmacht. Nu zag ik dat ik niet gewend was aan mezelf te werken. Hoe snel dat resultaat heeft! Makkelijk was het niet altijd. Ik zie vrouwen om me heen worstelen met vergelijkbare thema's en weet nu dat het niet nodig is. Ik ben inmiddels weer aan de slag met realistische verwachtingen en een goede dosis zelfbewustzijn. Veel onbewuste patronen heb ik losgelaten en zorg op het werk en daarnaast goed voor mezelf. De bijzaken op het werk hebben niet zoveel vat meer op me. Ik ben selectief waar ik mijn aandacht aan besteed en haal daar energie uit. Zaken die energie kosten pak ik aan of geef ik geen extra aandacht. Wat een verschil!

Simone

Ik heb Fabiola vooral als hele toegankelijke en bereikbare coach ervaren. Het feit dat ze altijd bereikbaar was via verschillende kanalen (mail, skype, whats-app en face to face op afspraak), gaf mij het gevoel dat er een anker was op de momenten dat ik uit balans raakte. Zodra ik de balans kwijt was kon ik contact zoeken en kreeg ik altijd snel een reactie waardoor ik me vaak alweer een stuk beter voelde. Fabiola’s reacties zijn altijd respectvol en begripvol, maar ook wel eens kritisch als dat nodig is. Hiermee gaf Fabiola mij voldoende vertrouwen om verschillende dingen eens anders te gaan doen dan voorheen. Voor mij doodeng, maar met Fabiola als anker op de achtergrond, durfde ik deze stappen te nemen. Keer op keer is bij mij gebleken dat het overwinnen van de angst die ik had om deze stappen te nemen, leidde tot positieve resultaten. Op deze manier kreeg ik steeds meer zelfvertrouwen.

Toen mijn coachingstraject bij Fabiola startte was ik moe. Ik had erg weinig energie en een enorm hoog frustratieniveau. Ik vroeg Fabiola mij te leren loslaten en minder betrokken te voelen. Als ik klaar ben met werken, wil ik de deur dichtdoen en er geen energie of gedachten meer aan besteden was mijn doelstelling. Gaandeweg ben ik er achtergekomen dat dit helemaal niet is wat ik wil. Ik ben juist een enorm betrokken persoon en de beste ideeën ontstaan juist onder de douche thuis. Echter is het van belang dat je werk je energie geeft, als je er dan thuis nog mee bezig bent (daadwerkelijk of slechts in gedachten) is dat helemaal niet erg. Kortom ik kwam erachter dat mijn werk mij niet meer voldoende energie gaf. Na lang wikken en wegen heb ik dan ook afscheid genomen van mijn baan en ga ik de komende periode aan de slag als freelancer. Opnieuw een stap die ik doodeng vind, maar zodra ik bezig ben met mijn eigen onderneming krijg ik ongekend veel energie. Ik ga er dus vanuit dat ook bij deze stap het overwinnen van mijn angst zal leiden tot succes.

Marcel

Na een eerste kennismakingsgesprek, kwam Fabiola terug met een uiteenzetting van het hetgeen ze dacht dat er aan de hand was. Dat was wel even een binnenkomer. Ze wist haarfijn aan te voelen wat er werkelijk speelde. In het traject daarna hebben we met vele gesprekken veel in beweging gezet. Belangrijkste resultaat is dat Fabiola mij heeft doen inzien dat er veel meer speelt dan alleen werk en eventuele onvrede daarin. Er gaat meer aan vooraf dan alleen keuzes omtrent carrière en het meeste daarvan zit in het hoofd. Aanvullend is Fabiola erin geslaagd om een aantal spreekwoordelijke 'borden voor mijn kop' zichtbaar te maken voor mij. En dat alles op een ontwapende, eerlijke, doortastende, maar soms ook zeer confronterende manier. Verder ook prettig dat het traject niet een vaststaande structuur heeft, waarbinnen Fabiola het traject vormgeeft, maar dat het beweeglijk is. Lessons learned: geloof niet alles wat je denkt. 

Deze website gebruikt cookies...

Meer lezen

Wij gebruiken alleen cookies die nodig zijn voor het functioneren van de site en waarmee we de inhoud zo goed mogelijk op onze klanten kunnen afstemmen. Meer gegevens vind je in ons privacybeleid.