helderheid

 Inzicht en plan van aanpak

 

glasses 1030548 1280

 

 

 

   Voor diegenen die niet vast(er) willen draaien maar los willen komen.

In een gesprek ga je met mij op onderzoek uit. Er komt een heldere analyse die je uitdaagt om het heft in eigen hand te nemen. Duidelijk te weten waar jij je op kan gaan richten om in de opwaartse spiraal te komen.  Tijdens dit gesprek wordt voor jou helder wat nu effectief is. Gericht op positieve verandering. Mogelijkheden gaan zien in plaats van beperkingen. Vriendelijk, niet oordelend en constructief.
Doorlopend in te plannen. Gewoon bellen, appen of mailen!
Kost een beetje en scheelt een berg problemen...
250 euro ex BTW

 

                  

Hetty

Jeetje, wat kan Fabiola snel schakelen als ze met je in gesprek is. Al tijdens ons eerste gesprek werd mij veel duidelijk. Ook waar ik aan kan werken. Er was op dat moment veel mis in mijn werk en leven. Toch was ik na het gesprek heel positief! Alsof er een zware last van mij afviel. Ze benadert niets negatief. Ik voelde me gecomplimenteerd. Ik had ook heel veel goed gedaan. Het hele idee dat ik of anderen schuldig was aan de situatie ging op de schop. Dat gaf zoveel ruimte om echt met de inhoud bezig te zijn. Jouw tips en invalshoeken heb ik allemaal kunnen benutten.

Deze website gebruikt cookies...

Meer lezen

Wij gebruiken alleen cookies die nodig zijn voor het functioneren van de site en waarmee we de inhoud zo goed mogelijk op onze klanten kunnen afstemmen. Meer gegevens vind je in ons privacybeleid.