Terug naar regie en persoonlijke vrijheid in werk. Retraite 3 dagen

 20220928 123317

Op een basic plek midden in de natuur op je eigen manier uit je werksores komen. Geen afleiding en met de natuur, jezelf, een kleine club werksores genoten en mij als coach.

Je krijgt de gelegenheid om langer dan je normaal doet te kijken naar jezelf en je huidige situatie. Om te komen tot andere inzichten en zo tot meer overzicht, helderheid en emotionele afstand.  
Je hebt namelijk ander denken nodig dan het denken waarmee je in deze situatie bent beland. Door de stress lukt dat niet meer. Goede adviezen van anderen komen dan ook niet meer binnen of werken verwarrend. Mijn coaching stuurt jou op pad om weer tot je eigen antwoorden te komen want dat zijn de beste voor jou!

 12439398 1745912008974516 3987076435219511926 n 5

3 dagen en 2 nachten neem je hiervoor. Jij neemt goede buiten kleding en wandel schoenen mee en je maakt tijd voor jezelf. Even uitchecken van je huidige realiteit en inchecken in de bossen en duinen van Schoorl.  Ik zorg voor een dak boven je hoofd, te eten en een slaapplek. Die zorg heb je niet. 

Ook zorg ik voor een programma waarin je wordt uitgedaagd om je eigen observatie te doen en aangemoedigd om met respect naar jezelf te kijken. Wat heb jij nodig? Waar saboteer jij jezelf? Welke gedachten en oordelen over jezelf halen jou naar beneden? Hoe ontkracht jij jezelf? Hoe ben je in deze situatie beland en wat is er nodig om het op te lossen? 

Deze retraite is voor de mensen die beseffen dat er geen quick fix is en ze ruimte moeten nemen om uit de overbelasting en de negatieve spiraal te komen. 

Vooraf ga ik graag met je in gesprek om te bepalen of dit een passende stap is in jouw proces.
Zo ja, dan krijg je van mij een paar dagen voor aanvang al mail om je wat los te weken uit je dagelijkse gang en mee te nemen naar de dagen van de retraite.
Zo niet, dan kunnen we kijken naar een andere werkbare stap die jij kunt gebruiken in je wens om je anders te gaan verhouden tot wat er nu speelt.

Na de retraite spreek ik je je nogmaals om te horen of je vast kunt houden in je eigen omgeving wat je in de rust van Schoorl had ontdekt.

Deze website gebruikt cookies...

Meer lezen

Wij gebruiken alleen cookies die nodig zijn voor het functioneren van de site en waarmee we de inhoud zo goed mogelijk op onze klanten kunnen afstemmen. Meer gegevens vind je in ons privacybeleid.