Aanbod

Kort en krachtig

Kort helder en effectief.
Ook online mogelijk

Precies wat nodig is inzetten om de stress die je ervaart te verlagen en weer door te kunnen. Je wilt met een of een paar gesprekken duidelijkheid en weer grip. Ook als je keuzes moet maken in bijvoorbeeld re-integratie

Voor diegenen die niet vast willen draaien maar los willen komen.

In gesprek ga je met mij op onderzoek uit. Er komt een heldere analyse die je uitdaagt om het heft in eigen hand te nemen. Duidelijk te weten waar jij je op kan gaan richten om in de opwaartse spiraal te komen. Het wordt voor jou helder wat nu effectief is. Gericht op vat krijgen op wat speelt en op jezelf. Mogelijkheden gaan zien om door te pakken. Constructiever worden en beter zorgen voor jezelf.

Jeetje wat kan Fabiola snel schakelen als ze met je in gesprek is. Als tijdens ons eerste gesprek werd mi veel duidelijk. Waar ik aan kan werken. Er was op dat moment best veel mis in mijn werk en leven. Toch was ik na het gesprek heel positief. Alsof er een zware last van mij afviel.
Hetty

Doorlopend in te plannen. Gewoon bellen, appen of mailen.
het eerste contact is vrijblijvend en bedoeld om met je af te stemmen wat zinvol is.

1 of 2 seizoenen

 3 of 6 maanden coaching.
Naar meer eigen wijsheid in werk
ook online mogelijk

Voor mensen die vanuit vrijheid en plezier willen werken. Ook voor mensen die willen re-integreren. Groeien in bewustzijn. Je wilt sterker in je schoenen staan op de werkvloer, beter weten wat je wilt, meer grip op jezelf en je werkomgeving. Het mentale rondjes draaien ben je zat.

In dit verhelderende, geheel op jou gerichte traject van 3 of 6 maanden ga je de confrontatie aan met jezelf, je werk en alles wat daar speelt.

In deze maanden werk je aan een meer bewustzijn van wie jij bent en wat je nodig hebt om te bloeien in je leven en werk. Na het eerste gesprek geef ik je een uitgebreide terugkoppeling. Er is in de komende maanden 2 wekelijks voortgang in de vorm van een gesprek. Dat kan via skype, telefoon of op locatie dus je hoeft niet steeds te reizen. Je blijft niet hangen in goede voornemens want iedere keer brengt de coach je weer in actie en geeft je nieuwe inzichten en oefeningen om te onderzoeken en anders met dingen om te gaan. Anders met jezelf om te gaan. Ook de lastige confrontaties aan te gaan. De coach maakt het samen met jou hanteerbaar. Zodat je niet ontwijkt of het vanuit je oude gedrag blijft aanpakken.

Passende oefeningen worden online voor je klaargezet en geëvalueerd in de gesprekken. Je hebt de mogelijkheid om flexibel contact te maken met je coach. Dat verhoogt de effectiviteit omdat je op het moment dat problemen zich voordoen niet in oude valkuilen terecht komt. Direct nieuw pro actief nieuw gedrag kan inzetten.

Het hele traject is maatwerk. Op zeer transparante wijze wordt er samen gewerkt. Ik vind het belangrijk dat je elke stap duidelijk hebt zodat jij maximaal betrokken bent. Snapt waar je naartoe werkt.

Uit mijn ervaring is gebleken dat de omslag die je wilt maken dan ook bestendigt en mooie resultaten op gaat leveren.
Doorlopend in te plannen. Gewoon bellen, appen of mailen.

Voor mij kwam de kennismaking met deze werkwijze als een geschenk. Een geschenk aan mezelf. Doordat ik nu een langere periode vast moest houden aan een proces had ik geen vluchten meer. Vooral de combinatie van samen ontdekken en elkaar stimuleren en de persoonlijke coaching maakte dit voor mij tot een succes wat ik niet had verwacht.
Sandra

Het eerste contact van 30 minuten is vrijblijvend en bedoeld om met je af te stemmen wat zinvol is.

Intensief

 
Op een basic plek midden in de natuur nieuwe wegen uitvinden.
Geen afleiding. Op jezelf en mij als coach. 
Treat yourself with a retreat

The only way is your way.

Je gaat naar buiten om naar binnen te komen. Dat doet de treat yourself retreat. Back to your Basic.

Om nieuwe wegen te vinden en je eigen pad te kiezen. Misschien moet je daar eerst voor verdwalen. In wat je allemaal is opgedrongen onderweg of wat je voor zoete koek hebt geslikt. Om te ontdekken wat jij zelf vindt en wil. En wat jou manier is om er te komen.

Je rugzak van nu gaan vullen met wat jij er nog in wilt hebben.

De aanleiding kan je werksores zijn of andere omstandigheden die je werk wel negatief beïnvloeden. Of als je een nieuwe weg naar werk moet vinden.

Ik zorg dat je durft te verdwalen en daarmee juist je pad vindt.

Neem om te beginnen eens 2  dagen met jezelf in de Schoorlse bossen en de stimulans en inspiratie van Ander Buro voor Coaching.

Je krijgt de gelegenheid om langer en intensiever dan je normaal doet te kijken naar jezelf en je huidige situatie. Letterlijk op afstand kijken. Om te komen tot andere inzichten en zo tot meer overzicht en helderheid. Ook bij re-integratie in te zetten.

Je hebt ander denken nodig dan het denken waarmee je in deze situatie bent beland. Mijn coaching stuurt jou op pad om tot je eigen antwoorden te komen want dat zijn de beste voor jou!
2 of 3 dagen en 1 of 2 nachten neem je hiervoor. Jij neemt goede kleding en schoenen mee. Even uitchecken van je huidige realiteit en inchecken in de bossen en duinen van Schoorl. Ik weet een slaapplek. En eigen wijze coaching.
Deze back to your basic is voor de mensen die beseffen dat er geen quick fix is en ze ruimte moeten nemen om uit bijvoorbeeld overbelasting en negatieve spiraal te komen. Of het roer om te gooien. Om te ontdekken dat je een veel ruimer speelveld hebt.

Vooraf ga ik graag met je in gesprek om te bepalen of dit een passende stap is voor jou. Zo ja, dan krijg je van mij een paar dagen voor aanvang al mail om je alvast los te weken uit je dagelijkse gang en mee te nemen naar de dagen van de retraite.
Zo niet, dan kunnen we kijken naar een andere werkbare stap die jij kunt gebruiken in je wens om je anders te gaan verhouden tot wat er nu speelt.

Heel bijzondere ervaring. Heel intensief, vol verrassingen en confrontaties. Grootste winst voor mij was dat ik hierna opgelucht voelde. Uit het gevoel dat er veel mis is. Er bleven een paar heldere thema’s over waar ik aan kan werken. Uit mijn oude valkuilen blijven. Ik heb meer energie en zelfvertrouwen. Ik beslis makkelijker echt vanuit mezelf zonder bevestiging van mijn omgeving. Ik vind het nu leuk om vooruit te kijken en plannen te maken voor mijn carrière. Wat een verschil!
Mirjam

De individuele retraite is flexibel te boeken.

STA STERKER OP JE WERKPLEK

Download gratis De 7 Tips bij werksores