Aanbod

Kort en krachtig

Kort helder en effectief.

Precies wat nodig is inzetten om de stress die je ervaart te verlagen en weer door te kunnen. Je wilt met een of een paar gesprekken duidelijkheid en weer grip. Ook als je keuzes moet maken in bijvoorbeeld re-integratie

Voor diegenen die niet vast willen draaien maar los willen komen.

In gesprek ga je met mij op onderzoek uit. Er komt een heldere analyse die je uitdaagt om het heft in eigen hand te nemen. Duidelijk te weten waar jij je op kan gaan richten om in de opwaartse spiraal te komen. Het wordt voor jou helder wat nu effectief is. Gericht op vat krijgen op wat speelt en op jezelf. Mogelijkheden gaan zien om door te pakken. Constructiever worden en beter zorgen voor jezelf.

Doorlopend in te plannen. Gewoon bellen, appen of mailen.
het eerste contact is vrijblijvend en bedoeld om met je af te stemmen wat zinvol is.

1 of 2 seizoenen

We werken 3 of 6 maanden nauw samen. Naar meer inzicht in je persoonlijke functioneren in relatie tot je werk.

Voor mensen die vanuit vrijheid en plezier willen werken en groeien in bewustzijn. Je wilt sterker in je schoenen staan op de werkvloer, beter weten wat je wilt, meer grip op jezelf en je werkomgeving. Het mentale rondjes draaien ben je zat.

In dit verhelderende, geheel op jou gerichte traject van 3 of 6 maanden ga je de confrontatie aan met jezelf, je werk en alles wat daar speelt.

In deze maanden werk je aan een meer bewustzijn van wie jij bent en wat je nodig hebt om te bloeien in je leven en werk. Na het eerste gesprek geef ik je een uitgebreide terugkoppeling. Er is in de komende maanden 2 wekelijks voortgang in de vorm van een gesprek. Dat kan via skype, telefoon of op locatie dus je hoeft niet steeds te reizen. Je blijft niet hangen in goede voornemens want iedere keer brengt de coach je weer in actie en geeft je nieuwe inzichten en oefeningen om te onderzoeken en anders met dingen om te gaan. Anders met jezelf om te gaan. Ook de lastige confrontaties aan te gaan.. De coach maakt het samen met jou hanteerbaar maken. Zodat je niet ontwijkt of het vanuit je oude gedrag blijft aanpakken.

Passende oefeningen worden online voor je klaargezet en geëvalueerd in de gesprekken. Je hebt de mogelijkheid om flexibel contact te maken met je coach. Dat verhoogt de effectiviteit omdat je op het moment dat problemen zich voordoen niet in oude valkuilen terecht komt. Direct nieuw pro actief nieuw gedrag kan inzetten.

Het hele traject is maatwerk. Op zeer transparante wijze wordt er samen gewerkt. Ik vind het belangrijk dat je elke stap duidelijk hebt zodat jij maximaal betrokken bent. Snapt waar je naartoe werkt.

Uit mijn ervaring is gebleken dat de omslag die je wilt maken dan ook bestendigt en mooie resultaten op gaat leveren.
Doorlopend in te plannen. Gewoon bellen, appen of mailen.

Het eerste contact van 30 minuten is vrijblijvend en bedoeld om met je af te stemmen wat zinvol is.

Intensief

Op een basic plek midden in de natuur nieuwe wegen uitvinden. Geen afleiding. Op jezelf en mij als coach. Individueel te boeken of je aansluiten bij een groep. Nog steeds veel op jezelf maar samen inzichten delen.

Je krijgt de gelegenheid om langer en intensiever dan je normaal doet te kijken naar jezelf en je huidige situatie. Letterlijk op afstand kijken. Om te komen tot andere inzichten en zo tot meer overzicht en helderheid.

Je hebt ander denken nodig dan het denken waarmee je in deze situatie bent beland. Mijn coaching stuurt jou op pad om tot je eigen antwoorden te komen want dat zijn de beste voor jou!
3 dagen en 2 nachten neem je hiervoor. Jij neemt goede kleding en schoenen mee. Even uitchecken van je huidige realiteit en inchecken in de bossen en duinen van Schoorl. Ik zorg voor een dak boven je hoofd, te eten en een slaapplek. En eigenwijze coaching.

Deze retraite is voor de mensen die beseffen dat er geen quick fix is en ze ruimte moeten nemen om uit bijvoorbeeld overbelasting en negatieve spiraal te komen. Of het roer om te gooien. Om te ontdekken dat je een veel ruimer speelveld hebt.

Vooraf ga ik graag met je in gesprek om te bepalen of dit een passende stap is voor jou. Zo ja, dan krijg je van mij een paar dagen voor aanvang al mail om je alvast los te weken uit je dagelijkse gang en mee te nemen naar de dagen van de retraite.
Zo niet, dan kunnen we kijken naar een andere werkbare stap die jij kunt gebruiken in je wens om je anders te gaan verhouden tot wat er nu speelt.

De individuele retraite is doorlopend te boeken.
De retraite met kleine groep als die is op te plannen data.
Die zet ik in de nieuwsbrief en de socials.

STA STERKER OP JE WERKPLEK

Download gratis De 7 Tips bij werksores