Over mij

Ik ben Fabiola Koopmans. Ik heb altijd al met verbazing gekeken naar hoe werk is georganiseerd en hoe de vrijheid van het individu kan worden beperkt hierin. Hoe mensen zichzelf kunnen beperken en hoe lang ze dat volhouden.

Met veel ervaring, kennis en passie coach ik mensen uit lastige situaties op het werk. Ook die buiten het werkveld staan en weer aan de slag willen. Een avontuur van zelfonderzoek, transformatie en nieuwe wegen.

In dat proces ben ik vriendelijk confronterend en op gepaste afstand heel dichtbij. Dat bevalt de mensen met wie ik werk heel goed. Het gaat van een strategie die je nodig hebt in het hier en nu tot aan zingeving in werk en leven.

Zelf heb ik ook de nodige werk sores achter de rug. Gedoe met mijn baas, de mensen waar ik leiding aan gaf, collega’s, de inhoud van het werk of andere perikelen. Veel van geleerd en gezien dat verandering van de situatie bij mezelf begint.

Ik ben een gelukszoeker omdat ik denk dat je met minder geen genoegen hoeft te nemen. Leren van minder gelukkige perioden om er blijer en evenwichtiger uit te komen.

STA STERKER OP JE WERKPLEK

Download gratis De 7 Tips bij werksores