Over jou

 Je werk houdt je bezig. Misschien is er een vaag gevoel van onvrede of al een gierende spanning in je lijf. Door zichtbare of nog onzichtbare oorzaken. Onzekerheid, overspannenheid, overprikkeling of verveling.  Je moet jezelf steeds vaker oppeppen om naar of aan het werk te gaan.

Een energie lek terwijl je op vol vermogen draait

Je gaat harder vechten of geeft het op. Je raakt meer bekneld. Hier leer ik je de werk sores  te gebruiken als springplank naar positieve verandering.

Werk mag best een uitdaging zijn maar geen gevecht 

Ik nodig je uit om het te onderzoeken en bepalen wat je echt nodig hebt om dit te veranderen.  Want jij hebt een probleem. Dus de ontknoping begint bij jou.

Voor de professionals, managers, directie en ondernemers. Ook voor mensen die al hebben moeten afhaken en hun eigen gezonde weg terug willen vinden

Naar weer plezier, balans en inspiratie in je werk en daarbuiten.

Het leven en werk is te leuk om zoveel energie te verliezen aan vastlopen.
Elke lastige situatie is een open deur naar een oplossing en naar persoonlijke groei.

Ontdekken hoe jij verder kan ontwikkelen door je energie in de juiste zaken te stoppen.

Stoppen met sausjes in de vorm van trainingen over je verborgen patronen  te gooien.

Zo snel mogelijk  uit je vastgelopen cirkeltje van denken.

Stevig staan in je eigen leiderschap.

Onderzoeken waar je ambities en mogelijkheden liggen.

Je echt in staat voelen je team aan te voeren.

Durven lijnen voor jezelf en voor je team uit te zetten.

De uitdaging voor  jezelf met betrekking tot je werk voelen, niet de onmacht.

Een gedegen re integratie plan vanuit jouw eigen drijfveren en met meer zelfkennis

Eigenwijs en ontspannen functioneren.

STA STERKER OP JE WERKPLEK

Download gratis De 7 Tips bij werksores

WAT VINDEN ANDEREN?

Ervaringen

Ik zat in zwaar weer. Mijn onderneming liep vast en ik ook. Ik kon niet meer doorpakken en ging bij de pakken neerzitten. Via een vriendin kwam ik op het spoor van Fabiola. Vanaf het eerste gesprek ben ik geconfronteerd met mijn eigen slachtoffer gedrag.

Ik zie nu waar het vandaan komt maar ook dat ik weer grip kan krijgen. Ik durfde me weer te laten zien en samen zijn we ook een andere en modernere strategie gaan uitdenken voor mijn zaak. Er komen weer opdrachten binnen en ik heb er weer plezier in. De rekening is inmiddels betaald maar eigenlijk is dit niet in geld waarde uit te drukken.

John

Jeetje, wat kan Fabiola snel schakelen als ze met je in gesprek is. Al tijdens ons eerste gesprek werd mij veel duidelijk. Ook waar ik aan kan werken. Er was op dat moment veel mis in mijn werk en leven.

Toch was ik na het gesprek heel positief! Alsof er een zware last van mij afviel. Ze benadert niets negatief. Ik voelde me gecomplimenteerd. Ik had ook heel veel goed gedaan. Het hele idee dat ik of anderen schuldig was aan de situatie ging op de schop. Dat gaf zoveel ruimte om echt met de inhoud bezig te zijn. Jouw tips en invalshoeken heb ik allemaal kunnen benutten.

Hetty

Ik heb Fabiola als een zeer kundig, rustig en fijne coach ervaren. Fabiola weet snel haar vinger te leggen op de pijn en kwetsbare punten. Deze benoemt zij maar respecteert daarbij mijn (onuitgesproken) aangegeven grenzen.

Fabiola heeft mij in grote mate geholpen door haar onvoorwaardelijke steun. Het tekent Fabiola door mij deze steun niet alleen tijdens ‘het traject’ te bieden. Hiermee tekent zij voor mij buiten de lijntjes en onderscheidt zij zich van andere coaches.

Dafne

Ik heb bij een Ander Buro voor Coaching in eerste instantie een voorschakeltraject gevolgd. In mijn geval bestond dit vooral uit het voeren van gesprekken. Deze gesprekken deden mij erg goed. Terwijl ik ondertussen aan het afstuderen was, was Fabiola goed in staat te luisteren en de kernpunten van mijn ´valkuilen´ te benoemen. Ik had het gevoel dat ik aan een half woord genoeg had. Deze inzichten waren echte eyeopeners voor mij, ik kon mijn leven meer als een verhaal gaan zien, met een lijn van oorzaak en gevolg, en wat heel fijn was, ze gaven mij een kracht om belangrijke keuzes in mijn persoonlijke leven te maken. Hoe verwarrend en lastig dit soms ook was. Ik kan daar nog wel eens verbaasd over zijn, dat een aantal gesprekken met Fabiola zoveel voor mijn leven hebben betekend. Daar ben ik erg blij mee.

Nu, bijna twee jaar later, start ik een traject om een zo evenwichtig mogelijk arbeidsleven op te zetten. De tijd en ondersteuning die ik daarbij ontvang van een Ander Buro voor Coaching is precies op maat: samen zetten we een lijn uit hoe ik zowel mijn kunstzinnige- en schrijverskant, als mijn intellectuele nieuwsgierigheid in de vorm van onderzoek doen in evenwicht kan brengen. Een Ander Buro voor Coaching begeleidt op de achtergrond en fungeert wanneer nodig als een aandachtig klankbord of gesprekspartner. Voor mij, zoals gezegd, perfecte coaching op maat: een combinatie van vrijheid en betrokkenheid.

Min-Suh

Ongeveer anderhalf jaar geleden liep ik met de vraag rond: wat wil ik met mijn carrière, welke kant wil ik op, wil ik niet wat anders gaan doen? Ik ben op zoek gegaan naar een loopbaancoach en kwam bij Fabiola terecht. Na een aantal gesprekken werd snel duidelijk dat ik mijn carrière inderdaad een andere wending wilde geven.

Fabiola gebruikte hiervoor verschillende oefeningen en stelde de juiste vragen waardoor je inzicht wordt vergroot en je uiteindelijk zelf antwoord kunt geven op de vragen waar je mee rondloopt. Soms leidt dit tot nieuwe inzichten en soms tot bevestiging van je eigen (onderbewuste) ideeën. Fabiola luistert naar je verhaal zonder te oordelen, weet de juiste vragen te stellen en denkt met je mee. Kortom: een prettige vrouw die de zaken weer in perspectief brengt.

Monique

Als je op een bepaald moment een coach nodig hebt en je vaak niet veel energie ‘over’ hebt, is het heerlijk om meteen een hele goede te vinden. Fabiola ziet je ècht, proeft je als het ware, en dan, met naar het lijkt verbluffende eenvoud, weet ze je de juiste inzichten te geven en je op het goede spoor te zetten. Ik heb weer energie, de dingen gaan weer vanzelf en ik heb mijn passie hervonden. In mijn geval heb ik daar veel voor moeten ont-moeten, om ruimte te maken voor dat wat nodig was. Ik denk dat haar werkwijze heel holistisch (maar down-to-earth) is. Ze treedt in ieder geval buiten de kaders en potjes, waar de meeste hulpverleners in verstrikt geraakt lijken te zijn. Fabiola bedankt, ik zal je niet vergeten!

Maartje

Voor mij kwam de kennismaking met deze werkwijze als een geschenk. Een geschenk aan mezelf. Doordat ik nu een langere periode vast moest houden aan een proces had ik geen vluchten meer. Vooral de combinatie van samen ontdekken en elkaar stimuleren en de persoonlijke coaching maakte dit voor mij tot een succes wat ik niet had verwacht. Ik kom blij binnen op mijn werk en ga net zo blij weer weg! Ik heb een leuk pad voor mezelf uitgestippeld en ga na mijn bevalling beginnen als directeur in mijn eigen onderneming!

Sandra

Ik wil jou heel erg bedanken voor al je hulp. Voor mij waren in mijn gedachten een hele hoop deuren gesloten, maar door jouw hulp ben ik beter gaan inzien wat mijn mogelijkheden zijn, en dat er minder beren op de weg zijn dan ik dacht. Daardoor voel ik me veel zekerder in Frankrijk, een vreemd land, en ga ik aan de gang zonder allerlei bedenkingen, maar wel realistisch.

Anouk

Inmiddels 6 jaar geleden dat Fabiola mij voldoende zelfvertrouwen gaf om voor mezelf te beginnen. Nog elke dag blij met deze stap. Fabiola is de beste coach die je je kunt wensen. Ze neemt de tijd, luistert, oordeelt niet, geeft zoveel vertrouwen dat je je kwetsbaar durft op te stellen en een enorme persoonlijke groei kunt doormaken. Een unieke aanpak waarbij je op het moment dat de twijfel toeslaat direct met haar kan schakelen en niet hoeft te ‘wachten’ tot de volgende afspraak. Ik gun iedereen een paar maanden coaching door Fabiola! Met of zonder werksores. Neem de tijd om echt te ontdekken waar je eigen ambities liggen en creëer samen met haar het zelfvertrouwen om ze waar te maken.

Simone

Ik heb aan het begin van de veranderingen in mijn carrière gebruik gemaakt van haar diensten. En blij toe!

Fabiola heeft de vaardigheid om compleet oordeel-loos naar je te kijken. Waarbij ze het geduld heeft om jou, begeleid door haar, je eigen weg te laten vinden en uiteindelijk te bewandelen.

Dat vind ik in deze maatschappij van enorme waarde en een zeldzaamheid. Geen snelle hap snap, maar een veilige ruimte voor diepgaande transformatie. Dat was precies wat ik nodig had.

Het is met recht een ander Buro voor Coaching. Dank Fabiola!

Frieda

Maar wat wil jij? Die vraag heeft alles opengezet en in beweging gebracht. Jij hebt met zoveel geduld inzicht gebracht in mijn prikkelgevoeligheid en ADD. Ik wilde zoveel wat mij geen goed doet. Zien dat ik waarde heb als persoon en dat werk niet bepaalt of je ertoe doet. Ik heb uit het overleven kunnen stappen en leef nu. Jij bent de eerste die mij hebt gezien en ruimte hebt gegeven.

Marijke

Als je op een bepaald moment een coach nodig hebt en je niet veel energie ‘over’ hebt, is het heerlijk om meteen een hele goede te vinden. Fabiola ziet je echt, proeft je als het ware, en dan, met naar het lijkt verbluffende eenvoud, weet ze je de juiste inzichten te geven en je op het goede spoor te zetten. Ik heb weer energie, de dingen gaan weer vanzelf en ik heb mijn passie hervonden. In mijn geval heb ik daar veel voor moeten ont-moeten, om ruimte te maken voor dat wat nodig was. Ik denk dat haar werkwijze heel holistisch (maar down-to-earth) is. Ze treedt in ieder geval buiten de kaders en potjes, waar de meeste hulpverleners in verstrikt geraakt lijken te zijn. Fabiola bedankt, ik zal je niet vergeten!

Maartje