Je meandert maar stroomt wel.

Mensen kunnen behoorlijk vastlopen in hun werksores. Om verschillende redenen. Een aantal van hen valt uit en een aantal worstelt nog door. Zitten eigenlijk ook al muurvast.
Vaak is dat het moment voor mensen om hulp te vragen. Dan is er dus al veel achter de rug en leed geleden.

De meeste van hen willen weer snel in het gareel.  Zonder de blokkade echt op te lossen.
Hoewel dat denken ze. Er lijkt voor hen geen andere optie dan uit te hijgen, op adem komen en weer keihard beuken tegen dezelfde obstakels. Tot ze in gesprek met mij voelen dat de natuurlijke loop eruit is.

Dan komt er ruimte om weer te meanderen. Een natuurlijke weg te vinden met snellere en minder snelle stroming. Afwisseling. Tijd om het landschap te bekijken. To enjoy the ride.

Tijdens dit proces wordt duidelijk dat dit eigenlijk de kortste route is voor herstel van jezelf en de relatie met werk. Obstakels gaan herkennen en omzeilen of aanpakken en opruimen. Precies wat je aankan. Niet voortdenderend op de stroom die te snel gaat en steeds kopje onder en weer vechten om boven te komen. Niet mee razen op de stroom van anderen.

Eigen koers, eigen roer in de hand. Met een motor die je erbij kunt zetten voor versnelling. Die je wel goed onderhoudt door niet steeds op volle kracht te gaan. En uiteindelijk veel effectiever en efficiënter te zijn in wat je doet.

Ik zie je verhaal. Maak aansluiting en maak het behapbaar voor je.
Waar het vandaan komt en wat de weg naar het heden is waar je weer grip hebt.
Geduld met de valkuilen en de detours maar toch de meest zekere route uit je werksores.

Je kunt bij Ander Buro voor Coaching gaan voor kort en krachtig, 1 of 2 seizoenen of de Back to your Basic intensief.

STA STERKER OP JE WERKPLEK

Download gratis De 7 Tips bij werksores